top of page

GENERALSPONSOR

risa_logo.png
Risa AS

Risa AS er en av landets største anleggsentreprenører. Vi er en kunnskapsbedrift med rundt 500 dyktige og erfarne medarbeidere og en topp moderne maskinpark. Vi tar oppdrag over hele landet.

Risa er vår Generalsponsor, både for bredde og Elite

HOVEDPARTNER

HOVEDPARTNER

lyse_3d_rgb_1000px.png
Lyse

Lyse er hovedpartner for klubbens breddeavdeling.
 

Du som bor i Sør-Rogaland er medeier i konsernet: Lyse er eid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, deriblant Hå. Vårt overskudd går tilbake til kommunene – altså til oss som bor her. Konsernet driver virksomhet innenfor områdene energi, telekommunikasjon og elnett, og sysselsetter omkring 1200 medarbeidere.

SparebankenVest-rød2.jpg
Sparebanken Vest (Nærbø)

Sparebanken Vest vil bidra til at Vestlandet utvikler seg som region og fremstår som et attraktivt og godt sted å bo. Derfor investerer vi i folkene som bor her, bedriftene som driver virksomhet her og idéene og prosjektene som gir verdi til regionen og Vestlendingen. Dette er selve historien vår og grunnprinsippet i det å være en sparebank: Å dele av overskudd for å bidra til utvikling.

GULLPARTNERE

lEwE1cvm6qSb190_i8lhzQCuvt5gepOJrFIzTJPe
Aarbakke

Pride in every move! As one of the world’s leading machining companies we take pride in delivering every product on time. We can deliver entire projects from the initial idea to engineering, purchase of materials and components, production, assembly and testing. All parts and components are verified and documented at all stages throughout the process.

Sport1.png
Lars Gaute Sport, Sport 1

Vårt motto er Enkelt og nært, derav stor lokal tilhørighet i regionen.Beliggenhet er sentralt plassert i Nærbøsenteret på Nærbø.

 

Vår butikk fremstår som fullsortiment, og vi har et bredt utvalg av det meste. Gjennom kjedetilhørighet i Sport 1 er butikkutvalget mest rette mot familien og selvfølgelig ivaretar vi ekspertene i det de måtte ha behov for.

SØLVPARTNERE

Coop.png
COOP Nærbø

TEKST

nre-logo.png
Nærbø Rør og Elektro

En lokal rørlegger og elektro bedrift. Lang og allsidig erfaring gjør at vi kan utføre alle typer VVS og elektro installasjoner. Både innenfor privat, næring, industri og landbruk.

GannTre.png
Gann Tre

Gann Tre er et veletablert byggefirma preget av fagkunnskap og pålitelighet. Den solide fagkunnskapen blir løpende forsterket gjennom opplæring og varierte arbeidsoppgaver. Virksomheten omfatter total- og tømmerentrepriser innenfor bolig, hytte og næringsbygg. Målet vårt er å drive med god lønnsomhet gjennom fornøyde og lojale kunder. Det får vi til ved å være nøysomme, entusiastiske og målbevisste, og ikke minst fordi vi kan tre!

WogV.png
Waldeland & Varhaug

Vi gjør det enkelt for deg!

Waldeland & Varhaug er en jærbedrift som tilbyr murerjobber i hele Rogaland og Vest-Agder. Vi har ansatte med høy kompetanse som utfører oppdrag i alle størrelser for både private kunder og bedrifter

GLØD113-f1-Referanse-logo-748x1024.jpg
Hå Rugeri

Vi klekker stjerner!

Hå Rugeri ble etablert i 1995. I dag, to tiår etter, klekker vi hver tredje norske kylling. Målet vårt er enkelt og greit: Vi skal levere verdens beste kyllinger til verdens beste slaktekyllingprodusenter!

Circle_k_logo_detail.png
Circle K Nærbø

Bensinstasjon med rask og vennlig service. Bilvask - Dekksalg - Tilhengerutleie.

Logo_gruppen.PNG
Kvia Gruppen

Vi er en solid aktør i bygg- og anleggsbransjen som besitter årelang erfaring og kompetanse. 

Gruppen består av ulike selskaper som dekker hele spekteret fra totalentreprise til mindre rehabiliteringsoppdrag og uteleie av personell.

logo.PNG
Reime & Lode

Vi er det komplette bilsenteret på Jæren. Vi selger nye biler av merkene Peugeot og Mitsubishi. I tillegg selger vi brukte biler av de fleste merker. Vi selger nye bobiler og campingvogner av merkene Kabe, Rapido, Morelo, ­Frankia, Itineo, Dreamer, Hobby og Fent. I tillegg selger vi brukte bobiler og campingvogner av de fleste merker. Reime & Lode har både mekanisk verksted og karrosseri verksted for personbiler, varebiler, bobiler og lastebiler.

EM1_SRbank.png
Sparebank 1 SR-Bank

TEKST

EM1_Jaer.png
Eiendomsmegler 1

Jærmegleren.

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

Neumann logo PNG RGB90Svart mrd.png
Neumann Bygg Bryne

Neumann Bygg AS er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Skjermbilde.PNG
DKAR

DKAR er en eiendomsaktør med fokus på Sør-Rogaland. Våre to satsingsområder er bolig og næring.

aardal_maskinering_logo.png
Årdal Maskinering

Årdal Maskinering ble etablert høsten 1997 av Jørn Arve Årdal, da som eneste ansatt. Vi opplevde stor vekst, og i 2003 flyttet vi til nye lokaler på over 1000 m2. Vi har spesialisert oss på produksjon etter bestilling, og har ingen egne produkter. 95 prosent av produksjonen er oljerelatert. Vi er en moderne og innovativ bedrift med høy kvalitet på produkter og god leveringsdyktighet.

sjbetong.PNG
Sandnes & Jærbetong

Sandnes & Jærbetong er en ledende produsent og leverandør av ferdigbetong, betongpeler og veirekkverk.

 

Vi tilbyr også ReCon løblokker, prefabrikerte betongdekker (Bubbledeck og Plattendekk) samt Jerseyblokker, skiltfundamenter og en rekke spesialprodukter.

last ned.png
Kafé Jærbuen

Vi sørger for at selv de mest kresne ganer får en matopplevelse som gir mersmak. Alternativene er mange, og sammen med deg kan vi «skreddarsy» den perfekte menyen. Maten er laget av ingredienser av beste kvalitet med hovedvekt på god smak og eit tiltalende utseende. Vi tilbyr matservering i egne lokaler, catering samt utleie og servering ved private arrangement, selskap, kurs og konferanser. Catering.

reimespa.PNG
Reime Varmepumper & Spa

Reime varmepumper og spa, er stor aktør inn varmepumper og airconditon til nærings og privat markedet primært i rogaland sør for boknafjorden, men og til sirdal og litt nedover sørlandet. Vi er og importør av amerikanske Strong spa og Remedy spas. Samt forhandler av besm sentral støvssuger.

ecsPNG.PNG
ECS

ECS er en totalleverandør av elektriske prosesskontrollsystemer til næringsmiddelindustri, kraftverk, vann og avløp!

IKM_logo.jpg
IKM Gruppen

Vi skal være den største, mest komplette og mest konkurransedyktige tjenesteleverandøren innen den norske energisektoren.

 

IKM Gruppen sysselsetter i dag ca. 2.340 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2020 på 3,2 milliarder NOK. IKM består av to juridiske konsern, IKM Gruppen og IKM Invest AS.

jaeren_sparebank_388x100 (1).png
Jæren Sparebank

Vi er Jærens eneste lokalbank og jobber etter mottoet: Du blir større i en mindre bank. Vi tilbyr ansikt-til-ansikt kontakt med våre rådgivere på et kontor nær deg. Daglige behov fikser du enkelt i mobilbanken vår. Du får rask respons og treffer fjåge folk. Vi støtter og sponser lokalmiljøet og vi tilbyr små og mellomstore næringskunder et bredt og kompetent tilbud. Fire rådgivere vier all tid til landbruket. Jærsk business er vår business!

cropped-BrixBrygghus_sort_hvit_stroke.png
Brix Brygghus 

Nesten 30 ansatte som lærer noe nytt om øl og brygging hver dag, for å være beredt til å svare på dine spørsmål om Ekte håndtverksøl og Ærlig Pubmat.

Vårt slagord er «Lokalt, Solid og Godt» og vi samarbeider med mange lokale matprodusenter.

Et levende Brygghus med et bredt spekter av arrangement og høyt aktivitetsnivå. Annenhver søndag har vi en av Norges best besøkte pubquizer.

BRONSEPARTNERE

prima.png
Prima Jæren

Prima Jæren AS er opptatt av Jærsk og Norsk landbruk. Gjennom de siste årene har Prima Jæren utviklet en solid kundemasse og målet er å produsere så mye Premium kjøttvarer som mulig. Prima Jæren skal være innovatøren i den regionale matsatsingen med Jæren som
Norges «Provence» Prima Kjøtt skal også være pådriveren for å maksimere inntekten til bonden i Norges matfat, basert på leveranser av topp kvalitet.

planum.png
Planum

Planum er en eiendomsutvikler som jobber med både næring-, bolig- og eiendomsforvaltning. Ambisjonen vår er å utvikle gode ideer til verdifulle og fremtidsrettede prosjekter

crane-norway-1.png
Crane Norway Vest AS

Crane Norway Group er med sitt store utvalg av maskiner landsdekkende gjennom sine Crane Norway selskaper og har avdelingskontorer etablert i alle deler av Norge.

Selskapet utfører løfte- og transportoppdrag innen alle bransjer og størrelsesorden og drar nytte av 40 års erfaring med arbeid på landbaserte petroleumsanlegg og bruk av mobilkraner offshore.

Vi har erfarne fagfolk og utstyr tilgjengelig hele døgnet 

cropped-cropped-masiv-logo.png
Masiv

Masiv AS er et familieeid konsern med hovedvirksomhet innen entreprenør og eiendom. Fokuset er på det lokale markedet på Nord-Jæren, og konsernet baserer seg på langsiktige strategier og har grunnlag i en solid økonomisk plattform

Megabite-logo.png
Megabite

Megabite er et av de ledende reklamebyråene i Jæren og Dalane. Vårt mål er å gjøre merkevaren, produktene og tjenestene dine kjent, kjøpt og likt. Vi er her for å skape effekt.

Vi hjelper våre kunder med strategi, rådgiving og markedsplanlegging. Idé- og konseptutvikling. Nettsider, digital markedsføring, søk, design, logo- og identitet, tekst og innholdsmarkedsføring, sosiale medier, film og foto og produksjon av kampanjer og markedsmateriell.  

Fjøssystemer.jpg
Fjøssystemer

Fjøssystermer ønsker å være bonden og dyrenes første valg. Vi leverer innredninger, foringsanlegg, ventilasjon,melkeroboter til landbruket

bw_obos_logo_rgb.png
Block Watne Jæren

Block Watne er en av Norges ledende boligbyggere. Følg oss på Facebook for oppdateringer om boligprosjekter i ditt nærområde!


Vårt Jæren-kontor kan hjelpe deg med eneboliger, rekkehus og leiligheter i områdene: Bjerkreim, Egersund, Gjesdal, Hå, Klepp og Time.

3508.jpg
Kverneland Bil

Bilforhandler for Ford, Volvo og Mazda med stort utvalg av personbiler og varebiler. Autoriserte serviceverksteder for disse 3 bilmerkene samt egen skadeavdeling inkludert lakkeringsverksted for alle bilmerker. Fikser alle typer skader, små og store, småskader til en rimelig pris, rutereparasjon og ruteskift. En komplett bilforhandler for Jæren på Bryne!

Haver-logo_980.jpg
Haver Advokatfirma

Haver Advokatfirma AS tilbyr forretningsjuridiske tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner. Vi har vært i drift siden 1908, og er i dag et av Stavangers største advokatfirma med lokal forankring. Firmaet har p.t. 30 medarbeidere, hvorav 24 advokater og advokatfullmektiger. Med ni medarbeidere på Bryne er vi den største tilbyder av forretningsjuridiske tjenester på Jæren.

group_logo.PNG
Envirex Group

Envirex Group offers a complete value chain of design, engineering, project management, fabrication, testing, installation and operation for the Subsea – Oil & Gas Industry.

lervik.JPG
Byggmester Lervik

Byggmester Lervik AS har siden starten opparbeidet seg en posisjon innenfor bygging av arkitekttegnete eneboliger og omfattende ombygginger av privathus. Det har vært de store utfordringene, vanskelige vinklene og boligdrømmene utenom vanlige som trekker mest. Selvsagt bygger vi også mer standard hus, rehabilitering, og har vært ansvarlige for driftsbygninger.

NOT norsk overflateteknikk_sort bakgrunn
Norsk Overflateteknikk

Det ypperste innen varig overflatebehandling.

ognasveis.PNG
Ogna Sveis

Kvalitetsleverandør av stålkonstruksjoner. Sveising, overflatebehandling og platearbeid.

BryneKroHotell.png
Bryne Kro & Hotell

Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet. Konferanselokaler. Opplev spennende golfturnering med kolleger. Vi garanterer en god natts søvn og en herlig frokost.

cropped-vglogo-350x70.png
Vikeså Golv

Vikeså Golv har stort utvalg av alle gulvtyper til både bolig og næring. Under ser du noe av  det vi kan levere  av parkett, tepper og teppeflis, vinyl og linoleumsbelegg, våtromsløsninger som fliser og belegg og ikke minst den meget fleksible løsningen flytesparkel.

herde..PNG
Herde Industrier

Fire BRI virksomheter danner grunnlaget for et nytt industrieventyr på Nærbø, under navnet Herde Industrier AS. Det nye selskapet består av Landbruk & Maskin AS, Reime & Co AS, Globus AS og Underhaug AS. De fire selskapene slåes sammen og samlokaliseres på Nærbø under et nytt navn.

Lie-Blikk_hovedlogo_blaa.png
Lie Blikk

De fleste vet at en blikkenslager kan levere takrenner, pipehatter og beslag. Vi leverer disse standardvarene og vi er flinke til det. Men vi kan levere mye annet ...

Haugseng.PNG
R Haugseng

Lokal leverandør av arbeidsklær og verneutstyr. Butikken på Lode er ALLTID åpen.

tube.png
Tubedrill

Best på boring og honing av rundstål.

Vi er små, kjappe, fleksible – og vi gir deg det hullet du ønsker. Tubedrill er en ener på boring av rundstål, med avansert maskinpark, unik presisjon og masse stolthet

_492833379.jpg
Q10-personell

Din erfarne partner innen bemanning og rekruttering

tomax.PNG
Tomax

Tomax is a privately owned company focused on the development and supply of new technology adapted to advanced, modern methods for drilling oil and gas wells.

PATRIOTPARTNERE

osterhussorthvit.jpg
Øster Hus

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og står bak mange vellykkede byggeprosjekter. Firmaet har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt. Dette gjør vi fortsatt, men virksomheten dreier seg nå i stor grad om prosjektutvikling i form av eneboliger, rekkehus og leiligheter i Stavanger/Sandnes-regionen og Jæren for øvrig.

logo.lol.png
Møller Bil Sandnes & Jæren

Møller Bil Sandnes og Jæren holder til på Kvål, Ganddal, og tilbyr både salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har også et godt utvalg av nyere bruktbiler. Vi er akkurat store nok til å kunne betjene hele Sandnes og Jæren, og akkurat små nok til at du som kunde skal ha en unik opplevelse både ved kjøp av ny bil og ved service på bilen. Vårt mål er å levere en 5-stjernes kundeopplevelse til deg hver eneste gang.

hurtigruta.png
Hurtigruta Carglass Bryne

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil. Vi ordner alt med Forsikringsselska

pizzabakeren-logo-500x300-px.png
Pizzabakeren

Pizzabakeren er en norsk pizzarestaurantkjede med hovedkontor i Sandnes. Per januar 2018 finnes det 168 pizzabakerier fordelt på alle Norges fylker. Pizzabakeren er basert på takeaway. 
Smak ferske bunner, bakt med kjærlighet. Få din pizza levert rett på døren!

Jærentreprenør.jpg
Jærentreprenør

Jærentreprenør er spesialist på totalentreprise, og er dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi. Vi har siden starten opplevd en jevn vekst, og er nå en av de viktigste entreprenørene i Rogaland. Å bygge stein på stein har gitt oss styrke. Med jærsk fornuft, tålmodighet og iherdig innsats har Jærentreprenør vokst til en betydelig entreprenør i hele Jærregionen.

logo.PNG
call2action

Call2action er et nasjonalt Reklamebyrå og Mediebyrå som jobber med kunder over hele landet med alt fra markedsføring til grafisk identitet og uttrykk.

Vi har en filosofi som går ut på å hjelpe våre kunder til å få maksimalt ut av sin markedsføring.

REMA-1000-logo-2-linjer_Farge1-600x376.p
Rema 1000 Nærbø

Daglivare handel- lavpris

 

REMA 1000 er lavpriskjeden hvor sluttsummen på kassalappen teller. En av nordmenns mest kjente merkevarer, og hver dag jobber butikkmedarbeidere og Kjøpmenn for å gi deg varer av høy kvalitet til lavest mulig pris.

logo.png
Bavaria Vest

Fra den forsiktige starten i Stavanger for litt over 20 år siden, er virksomheten i dag en av Nordens ledende forhandlere av BMW og MINI. Merkevaren Bavaria står for kvalitet, og lever opp til visjonen om å være overraskende annerledes og merkbart bedre.

 

Bavaria Bryne har i tillegg til salg av nye BMW, salg av nyere brukte BMW, verksted, karosseri og lakkering.

pelias-logo-web.png
Pelias

Ledende innen skadedyrbekjempelse. 24 timers døgnservice. Hjelpen er bare en telefon unna. 24 h døgnvakt. Miljøfyrtårn. ISO-sertifisert. Gratis befaring. Tjenester: Skadedyrkontroll, Hygieneprodukter, Matsikkerhet, Radon, Fuglesikring

logo_ny.jpg
Underhaug

Underhaug AS er en bedrift som produserer og selger egne produkter til landbruket. Vi produserer bl.a Rundballe håndterings utstyr, Direkte Såmaskiner, Steinsvanser o.a. 

rumag-logo1.png
Rumag Skilt & Reklame

Vestlandets største leverandør av skilt og reklame. Se mer. Synlighet og identitet. Erfaring siden 1970. Konkurransedyktige priser. Alt innen skilt og dekor. Komplette skiltløsninger. Tjenester: Skilt, Dekor, Bildekor, Sikkerhetsskilting, Informasjonsskilting, Sikkerhetsskilt offshore.

sibygg.PNG
SI Bygg

SI BYGG AS er en tradisjonsrik byggmesterbedrift, etablert i januar 1980 av Ståle Skretting og Ole Kristian Ingebrethsen.

Skal du bygge hus, endre på et eksisterende bygg eller har du et tomteområde du ønsker å selge?

Da har du kommet til rett sted. Vi kommer gjerne på befaring!

 Holder til i nabobygda, Varhaug.

stillkom_print.png
Stillkom

En solid UE for stillasentreprenører med avdelinger i hele Norge. Har også mulighet for utleie av stillasmontører. Stavanger, Kristiansand, Oslo og Hamar. Vi i StillKom AS har spesialisert oss på å knytte til oss de beste, samt utdanne egne stillasmontører. Med eget treningssenter og intern kursing på våre ansatte, kan vi kvalitetssikre at våre leveranser holder høy kvalitet og effektivitet.

jarensportsenter_logo.png
Jæren Sportssenter

Treningssenter - styrkesal - spinning- egentrening - PT- gruppetimer - f. eks Les Mills timer osv.

Herre A i håndball trener her.

woldcam.jpg
Woldcam

Kommunikasjon gjennom levende briller.

Vi skaper levende bilder som fremhever produkter og ideer det er verdt å dele.

Ekstralift.PNG
Ekstralift

Ekstralift er en underavdeling av Hognestad AS, grunnlagt 1988 av Kjell Hognestad. Hognestad AS drev helt fra starten av som maskinentreprenør og transportør.

I 2010 startet sønnen Einar opp Ekstralift med en maskinpark på 3 lifter – Spider 18.75, Manitou 180 ATJ, og Dexter 15Z. Kort tid etter startet Ekstragraver med gravemaskiner under 3 tonn.

xl.PNG
XL Bygg - Partner Tre

XL-BYGG Partner Tre er lokalisert med avdelinger på Nærbø, Lindesnes og på Klepp. Selskapet ble etablert i 1995, og er i dag eid av Mestergruppen AS, som er Norges største aktør innen byggebransjen. Fra september 2017 inngikk vi i kjedeprofilen til XL-BYGG.

750x800_blaklader_logo.jpg
BLÅKLÄDER

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel.

kay.PNG
Kay's Betongsaging

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

ecsPNG.PNG
ECS

ECS er en totalleverandør av elektriske prosesskontrollsystemer til næringsmiddelindustri, kraftverk, vann og avløp!

vikedal.PNG
Vikedal & Ueland

Murmester Vikedal & Ueland as er et murmester selskap som er etablert i 1986. Vi holder til på Nærbø i Hå kommune. 

Vi utfører oppdrag i privatboliger, næringsbygg og i offentlige anlegg.Vårt geografiske marked er i Rogaland

jbl.PNG
Jærbladet

Jærbladet er «Avisa på Jæren» - avisa som har flest 
abonnentar og lesarar i kommunane Time, Klepp og Hå.

BoligPartnerLogo@4x.png
Bolig Partner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 14 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. 

westco.png
Westco Miljø

Westco Miljø er et lokalt selskap som er ledende på bærekraftige avfallsløsninger i Rogaland.

Vi driver med innsamling, sortering og bearbeiding av avfall til gjenvinning. Våre kunder er næringslivet i regionen, på land og offshore og du kan bestille container hjem privat. Selskapet er ISO sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

Secant_Logo_edited.png
Secant AS

Secant AS tar gjerne oppdrag av mindre eller lengre varighet innen økonomistyring, regnskapsføring og rådgivning. Secant er et uavhengig regnskap- og rådgivningsselskap. Våre medarbeidere har bred erfaring fra regnskapsføring, strategisk økonomistyring, utarbeidelse av analyser/prognose/budsjettering, bank og finansiering, og har som mål å være økonomisjefen til små og mellomstore bedrifter med hovedsete i Rogaland.

AVE.jpg
AVE Systemer

A V E Systemer i Rogaland har Daikin varmepumper, rørleggere og elektrikere.


Vi står klar for å hjelpe med små og store prosjekt. Velkommen til en hyggelig handel!

jtr-gruppen-logo-uten-bgr_web_margin_tb.
JTR Gruppen

JTR Gruppen er den blide og serviceinnstilte mammuten. Alltid klar til å rykke ut. 24/7. Vi utfører rørinspeksjon, slamtømming, spyling av tette avløp og utbedring av alle typer feil og mangler på rørsystemet ditt. Kort sagt alt innen vedlikehold og øyeblikkelig hjelp innen vann og avløp. Med en topp moderne utstyrspark sørger vi for at du som kunde får en kostnadseffektiv og løsningsorientert behandling. I hele Rogaland.

Haaland logo-01.jpg
Haaland Tynnplate

Vi er artister! Tynnplater kan forvandles til nær sagt hva som helst, og akkurat det er det vi gjør her hos Haaland tynnplate.

Vi er blant Europas mest avanserte bedrifter for bearbeiding av stål, rustfrie- og aluminiumsplater.  Vi setter vårt preg på hagemøbler, søppelcontainere og fasadeplater. Vindmøller, konsoller og finstemte elektrokomponenter. Ladestasjoner og brannslokkingsutstyr.

BOLY-gruppefoto-ansatte-Logo.jpg
BOLY

Bo-ly AS er et boligbygger- og eiendomsutviklingsselskap etablert i 2018 som følge av en sammenslåing av Tveit & Hafnor og Probygg Jæren. Vi kombinerer 40 års erfaring med ungdommelig pågangsmot, og har en tydelig visjon for vår fremtid.

NF_logo.png
Nærbø Fargesenter

Nærbø Fargesenter er en familieeid håndverksbedrift som ble etablert i 1994, med fokus på oppdrag innen maling og gulvlegging.

logo.jpg
Scandinavian Fittings & Flanges

SFF-konsernet ble stiftet i 1991 og er i dag Skandinavias største privateide rørhandler. Vi er en ledende distributør av rørprodukter for energi- og industrisektorene. De viktigste bruksområdene er landbasert, offshore, subsea og fornybar energi. Vårt lager anses å være den mest komplette i bransjen og består av alle karakterer som vanligvis brukes i energi- og industriindustrien, inkludert sofistikerte karakterer som Duplex, Super Duplex, 6Moly og Titanium.

logo.jpg
KBL Maskinering

Maskineringsbedrift med lang
erfaring i bransjen. 

Lokalisert på Bjorhaugsletta
på Nærbø.

 

 

logo.jpg
Hå Kylling AS

Hå Kylling AS tar utgangspunkt i Nortura sin skjære- og pakkeavdeling i Hå, og skal produsere kyllingprodukter og selge disse til Nortura og Jæder, som forblir fulle konkurrenter i sine markeder.

Hydroscand logo 1000 px (1).png
Hydroscand

Vi skal være markedsledende og kundens førstevalg som leverandør av slanger og ledningskomponenter. Verdiene i Hydroscand skal være med på å skape en grunnidentitet av stabile medarbeidere med en felles forståelse av hva som er riktig og akseptabel væremåte i møte med kollegaer, ledere, konkurrenter, leverandører og selvsagt kunder.

KLUBBPARTNERE

Logo_Vestec_Small.fw_.png
Vestec AS
crane-norway-1.png
Crane Norway Vest AS
Norengros-Kjosavik-AS-logo-orange-bakgru
Norengros Kjosavik
NF_logo.png
Nærbø Fargesenter
bryneaut.PNG
Bryne Autosalg
Jæren-Gulv-logo-292x86.jpg
Jæren Gulv
rogbil.jpg
Rogaland Bildeler
JM_logo.png
Jæren Maskinering
betongsag.PNG
Betongsaging As
962615.jpg
Jan Reime Bil
nbakeri.jpg
Nærbø Bakeri & Konditori
KE_Automasjon-960x320.png
KE Automasjon
rogalandshus.PNG
Rogalandshus
oltedal golv.png
Oltedal Golv
holdeplassen.png
Holdeplassen Bar
multisplit3_2.png
Multi Markets
logo.png
Gudmestad Maskin
logo.PNG
Cot Maskinering
bryne gardin.PNG
Bryne Gardin & Solskjerming
logo_q.png
Quick Transport
bottom of page