GENERALSPONSOR

Risa AS

Risa AS er en av landets største anleggsentreprenører. Vi er en kunnskapsbedrift med rundt 500 dyktige og erfarne medarbeidere og en topp moderne maskinpark. Vi tar oppdrag over hele landet.

Risa er vår Generalsponsor, både for bredde og Elite

HOVEDPARTNER

HOVEDPARTNER

Lyse

Lyse er hovedpartner for klubbens breddeavdeling.
 

Du som bor i Sør-Rogaland er medeier i konsernet: Lyse er eid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, deriblant Hå. Vårt overskudd går tilbake til kommunene – altså til oss som bor her. Konsernet driver virksomhet innenfor områdene energi, telekommunikasjon og elnett, og sysselsetter omkring 1200 medarbeidere.

Sparebanken Vest (Nærbø)

Sparebanken Vest vil bidra til at Vestlandet utvikler seg som region og fremstår som et attraktivt og godt sted å bo. Derfor investerer vi i folkene som bor her, bedriftene som driver virksomhet her og idéene og prosjektene som gir verdi til regionen og Vestlendingen. Dette er selve historien vår og grunnprinsippet i det å være en sparebank: Å dele av overskudd for å bidra til utvikling.

GULLPARTNERE

lEwE1cvm6qSb190_i8lhzQCuvt5gepOJrFIzTJPe
Aarbakke

Pride in every move! As one of the world’s leading machining companies we take pride in delivering every product on time. We can deliver entire projects from the initial idea to engineering, purchase of materials and components, production, assembly and testing. All parts and components are verified and documented at all stages throughout the process.

Lars Gaute Sport, Sport 1

Vårt motto er Enkelt og nært, derav stor lokal tilhørighet i regionen.Beliggenhet er sentralt plassert i Nærbøsenteret på Nærbø.

 

Vår butikk fremstår som fullsortiment, og vi har et bredt utvalg av det meste. Gjennom kjedetilhørighet i Sport 1 er butikkutvalget mest rette mot familien og selvfølgelig ivaretar vi ekspertene i det de måtte ha behov for.

Hummel / Assistco

Vi leverer alt av sportsutstyr til Nærbø gjennom Lars Gaute Sport.

Våre merkevarer er Hummel og Assist
 

SØLVPARTNERE

COOP Nærbø

TEKST

Nærbø Rør og Elektro

En lokal rørlegger og elektro bedrift. Lang og allsidig erfaring gjør at vi kan utføre alle typer VVS og elektro installasjoner. Både innenfor privat, næring, industri og landbruk.

Gann Tre

Gann Tre er et veletablert byggefirma preget av fagkunnskap og pålitelighet. Den solide fagkunnskapen blir løpende forsterket gjennom opplæring og varierte arbeidsoppgaver. Virksomheten omfatter total- og tømmerentrepriser innenfor bolig, hytte og næringsbygg. Målet vårt er å drive med god lønnsomhet gjennom fornøyde og lojale kunder. Det får vi til ved å være nøysomme, entusiastiske og målbevisste, og ikke minst fordi vi kan tre!

Waldeland & Varhaug

Vi gjør det enkelt for deg!

Waldeland & Varhaug er en jærbedrift som tilbyr murerjobber i hele Rogaland og Vest-Agder. Vi har ansatte med høy kompetanse som utfører oppdrag i alle størrelser for både private kunder og bedrifter

Hå Rugeri

Vi klekker stjerner!

Hå Rugeri ble etablert i 1995. I dag, to tiår etter, klekker vi hver tredje norske kylling. Målet vårt er enkelt og greit: Vi skal levere verdens beste kyllinger til verdens beste slaktekyllingprodusenter!

Circle K Nærbø

Bensinstasjon med rask og vennlig service. Bilvask - Dekksalg - Tilhengerutleie.

Kvia Gruppen

Vi er en solid aktør i bygg- og anleggsbransjen som besitter årelang erfaring og kompetanse. 

Gruppen består av ulike selskaper som dekker hele spekteret fra totalentreprise til mindre rehabiliteringsoppdrag og uteleie av personell.

Reime & Lode

Vi er det komplette bilsenteret på Jæren. Vi selger nye biler av merkene Peugeot og Mitsubishi. I tillegg selger vi brukte biler av de fleste merker. Vi selger nye bobiler og campingvogner av merkene Kabe, Rapido, Morelo, ­Frankia, Itineo, Dreamer, Hobby og Fent. I tillegg selger vi brukte bobiler og campingvogner av de fleste merker. Reime & Lode har både mekanisk verksted og karrosseri verksted for personbiler, varebiler, bobiler og lastebiler.

Sparebank 1 SR-Bank

TEKST

Eiendomsmegler 1

Jærmegleren.

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

Neumann Bygg Bryne

Neumann Bygg AS er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

DKAR

DKAR er en eiendomsaktør med fokus på Sør-Rogaland. Våre to satsingsområder er bolig og næring.

Årdal Maskinering

Årdal Maskinering ble etablert høsten 1997 av Jørn Arve Årdal, da som eneste ansatt. Vi opplevde stor vekst, og i 2003 flyttet vi til nye lokaler på over 1000 m2. Vi har spesialisert oss på produksjon etter bestilling, og har ingen egne produkter. 95 prosent av produksjonen er oljerelatert. Vi er en moderne og innovativ bedrift med høy kvalitet på produkter og god leveringsdyktighet.

Sandnes & Jærbetong

Sandnes & Jærbetong er en ledende produsent og leverandør av ferdigbetong, betongpeler og veirekkverk.

 

Vi tilbyr også ReCon løblokker, prefabrikerte betongdekker (Bubbledeck og Plattendekk) samt Jerseyblokker, skiltfundamenter og en rekke spesialprodukter.

Kafé Jærbuen

Vi sørger for at selv de mest kresne ganer får en matopplevelse som gir mersmak. Alternativene er mange, og sammen med deg kan vi «skreddarsy» den perfekte menyen. Maten er laget av ingredienser av beste kvalitet med hovedvekt på god smak og eit tiltalende utseende. Vi tilbyr matservering i egne lokaler, catering samt utleie og servering ved private arrangement, selskap, kurs og konferanser. Catering.

Reime Varmepumper & Spa

Reime varmepumper og spa, er stor aktør inn varmepumper og airconditon til nærings og privat markedet primært i rogaland sør for boknafjorden, men og til sirdal og litt nedover sørlandet. Vi er og importør av amerikanske Strong spa og Remedy spas. Samt forhandler av besm sentral støvssuger.

ECS

ECS er en totalleverandør av elektriske prosesskontrollsystemer til næringsmiddelindustri, kraftverk, vann og avløp!

IKM Gruppen

Vi skal være den største, mest komplette og mest konkurransedyktige tjenesteleverandøren innen den norske energisektoren.

 

IKM Gruppen sysselsetter i dag ca. 2.340 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2020 på 3,2 milliarder NOK. IKM består av to juridiske konsern, IKM Gruppen og IKM Invest AS.

Jæren Sparebank

Vi er Jærens eneste lokalbank og jobber etter mottoet: Du blir større i en mindre bank. Vi tilbyr ansikt-til-ansikt kontakt med våre rådgivere på et kontor nær deg. Daglige behov fikser du enkelt i mobilbanken vår. Du får rask respons og treffer fjåge folk. Vi støtter og sponser lokalmiljøet og vi tilbyr små og mellomstore næringskunder et bredt og kompetent tilbud. Fire rådgivere vier all tid til landbruket. Jærsk business er vår business!

BRONSEPARTNERE

Prima Jæren

Prima Jæren AS er opptatt av Jærsk og Norsk landbruk. Gjennom de siste årene har Prima Jæren utviklet en solid kundemasse og målet er å produsere så mye Premium kjøttvarer som mulig. Prima Jæren skal være innovatøren i den regionale matsatsingen med Jæren som
Norges «Provence» Prima Kjøtt skal også være pådriveren for å maksimere inntekten til bonden i Norges matfat, basert på leveranser av topp kvalitet.

Planum

Planum er en eiendomsutvikler som jobber med både næring-, bolig- og eiendomsforvaltning. Ambisjonen vår er å utvikle gode ideer til verdifulle og fremtidsrettede prosjekter

Nordic Crane Vest AS

Nordic Crane Vest AS er en ledende og tradisjonsrik leverandør av alle typer kran- og transporttjenester.

Masiv

Masiv AS er et familieeid konsern med hovedvirksomhet innen entreprenør og eiendom. Fokuset er på det lokale markedet på Nord-Jæren, og konsernet baserer seg på langsiktige strategier og har grunnlag i en solid økonomisk plattform

Woodland

I Woodland bygger vi med tre! 

I alle former. Hos oss er alt mulig.

 

Vi er allsidige fra A-Å, og jobber med alt fra eiendom til det siste kunststykket - et møbel!

#madebywoodland

Fjøssystemer

Fjøssystermer ønsker å være bonden og dyrenes første valg. Vi leverer innredninger, foringsanlegg, ventilasjon,melkeroboter til landbruket

Block Watne Jæren

Block Watne er en av Norges ledende boligbyggere. Følg oss på Facebook for oppdateringer om boligprosjekter i ditt nærområde!


Vårt Jæren-kontor kan hjelpe deg med eneboliger, rekkehus og leiligheter i områdene: Bjerkreim, Egersund, Gjesdal, Hå, Klepp og Time.

Kverneland Bil

Bilforhandler for Ford, Volvo og Mazda med stort utvalg av personbiler og varebiler. Autoriserte serviceverksteder for disse 3 bilmerkene samt egen skadeavdeling inkludert lakkeringsverksted for alle bilmerker. Fikser alle typer skader, små og store, småskader til en rimelig pris, rutereparasjon og ruteskift. En komplett bilforhandler for Jæren på Bryne!

Haver Advokatfirma

Haver Advokatfirma AS tilbyr forretningsjuridiske tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner. Vi har vært i drift siden 1908, og er i dag et av Stavangers største advokatfirma med lokal forankring. Firmaet har p.t. 30 medarbeidere, hvorav 24 advokater og advokatfullmektiger. Med ni medarbeidere på Bryne er vi den største tilbyder av forretningsjuridiske tjenester på Jæren.

Envirex Group

Envirex Group offers a complete value chain of design, engineering, project management, fabrication, testing, installation and operation for the Subsea – Oil & Gas Industry.

Byggmester Lervik

Byggmester Lervik AS har siden starten opparbeidet seg en posisjon innenfor bygging av arkitekttegnete eneboliger og omfattende ombygginger av privathus. Det har vært de store utfordringene, vanskelige vinklene og boligdrømmene utenom vanlige som trekker mest. Selvsagt bygger vi også mer standard hus, rehabilitering, og har vært ansvarlige for driftsbygninger.

Norsk Overflateteknikk

Det ypperste innen varig overflatebehandling.

Ogna Sveis

Kvalitetsleverandør av stålkonstruksjoner. Sveising, overflatebehandling og platearbeid.

Bryne Kro & Hotell

Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet. Konferanselokaler. Opplev spennende golfturnering med kolleger. Vi garanterer en god natts søvn og en herlig frokost.

Vikeså Golv

Vikeså Golv har stort utvalg av alle gulvtyper til både bolig og næring. Under ser du noe av  det vi kan levere  av parkett, tepper og teppeflis, vinyl og linoleumsbelegg, våtromsløsninger som fliser og belegg og ikke minst den meget fleksible løsningen flytesparkel.

Intuy

INTUY er en av norges ledende aktører på løsningssalg og nettverksintegrasjoner innen fagfeltene AV og videokonferanse. INTUY  er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner med spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner.

Lie Blikk

De fleste vet at en blikkenslager kan levere takrenner, pipehatter og beslag. Vi leverer disse standardvarene og vi er flinke til det. Men vi kan levere mye annet ...

R Haugseng

Lokal leverandør av arbeidsklær og verneutstyr. Butikken på Lode er ALLTID åpen.

Tubedrill

Best på boring og honing av rundstål.

Vi er små, kjappe, fleksible – og vi gir deg det hullet du ønsker. Tubedrill er en ener på boring av rundstål, med avansert maskinpark, unik presisjon og masse stolthet

Scandinavian Fittings & Flanges

Your perfect partner in piping.

Vikeså Golv

Vikeså Golv AS ble stiftet i 2004. Vi utfører alt av gulvlegging i alle typer bygg, alt fra bolighus til større næringsbygg. Om det er et bad på 5m2 eller et kontorbygg på 20.000 m2, så ordner vi det.
Vi er totalleverandør av gulv, fra gulvstøp, avretting og flytesparkling, HTC sliping av betong til tepper, teppefliser, gulvbelegg, parkett/heltre, epoxy og fliser.

PATRIOTPARTNERE

Øster Hus

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og står bak mange vellykkede byggeprosjekter. Firmaet har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt. Dette gjør vi fortsatt, men virksomheten dreier seg nå i stor grad om prosjektutvikling i form av eneboliger, rekkehus og leiligheter i Stavanger/Sandnes-regionen og Jæren for øvrig.

Møller Bil Sandnes & Jæren

Møller Bil Sandnes og Jæren holder til på Kvål, Ganddal, og tilbyr både salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har også et godt utvalg av nyere bruktbiler. Vi er akkurat store nok til å kunne betjene hele Sandnes og Jæren, og akkurat små nok til at du som kunde skal ha en unik opplevelse både ved kjøp av ny bil og ved service på bilen. Vårt mål er å levere en 5-stjernes kundeopplevelse til deg hver eneste gang.

Rema 1000 Nærbø

Daglivare handel- lavpris

 

Kundene velger oss fordi vi alltid har de laveste prisene på varer produsert og solgt på en ansvarlig måte.

Bavaria Vest

Fra den forsiktige starten i Stavanger for litt over 20 år siden, er virksomheten i dag en av Nordens ledende forhandlere av BMW og MINI. Merkevaren Bavaria står for kvalitet, og lever opp til visjonen om å være overraskende annerledes og merkbart bedre.

 

Bavaria Bryne har i tillegg til salg av nye BMW, salg av nyere brukte BMW, verksted, karosseri og lakkering.

Hurtigruta Carglass Bryne

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil. Vi ordner alt med Forsikringsselska

Pizzabakeren

Pizzabakeren er en norsk pizzarestaurantkjede med hovedkontor i Sandnes. Per januar 2018 finnes det 168 pizzabakerier fordelt på alle Norges fylker. Pizzabakeren er basert på takeaway. 
Smak ferske bunner, bakt med kjærlighet. Få din pizza levert rett på døren!

Pelias

Ledende innen skadedyrbekjempelse. 24 timers døgnservice. Hjelpen er bare en telefon unna. 24 h døgnvakt. Miljøfyrtårn. ISO-sertifisert. Gratis befaring. Tjenester: Skadedyrkontroll, Hygieneprodukter, Matsikkerhet, Radon, Fuglesikring

Underhaug

Underhaug AS er en bedrift som produserer og selger egne produkter til landbruket. Vi produserer bl.a Rundballe håndterings utstyr, Direkte Såmaskiner, Steinsvanser o.a. 

Jærentreprenør

Jærentreprenør er spesialist på totalentreprise, og er dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi. Vi har siden starten opplevd en jevn vekst, og er nå en av de viktigste entreprenørene i Rogaland. Å bygge stein på stein har gitt oss styrke. Med jærsk fornuft, tålmodighet og iherdig innsats har Jærentreprenør vokst til en betydelig entreprenør i hele Jærregionen.

call2action

Call2action er et nasjonalt Reklamebyrå og Mediebyrå som jobber med kunder over hele landet med alt fra markedsføring til grafisk identitet og uttrykk.

Vi har en filosofi som går ut på å hjelpe våre kunder til å få maksimalt ut av sin markedsføring.

Rumag Skilt & Reklame

Vestlandets største leverandør av skilt og reklame. Se mer. Synlighet og identitet. Erfaring siden 1970. Konkurransedyktige priser. Alt innen skilt og dekor. Komplette skiltløsninger. Tjenester: Skilt, Dekor, Bildekor, Sikkerhetsskilting, Informasjonsskilting, Sikkerhetsskilt offshore.

SI Bygg

Tømrerbedrift og utvikling av tomteområder. Holder til i nabobygda, Varhaug.

Stillkom

En solid UE for stillasentreprenører med avdelinger i hele Norge. Har også mulighet for utleie av stillasmontører. Stavanger, Kristiansand, Oslo og Hamar. Vi i StillKom AS har spesialisert oss på å knytte til oss de beste, samt utdanne egne stillasmontører. Med eget treningssenter og intern kursing på våre ansatte, kan vi kvalitetssikre at våre leveranser holder høy kvalitet og effektivitet.

Jæren Sportssenter

Treningssenter - styrkesal - spinning- egentrening - PT- gruppetimer - f. eks Les Mills timer osv.

Herre A i håndball trener her.

Woldcam

Kommunikasjon gjennom levende briller.

Vi skaper levende bilder som fremhever produkter og ideer det er verdt å dele.

Ekstralift

Hjelper folk til nye høyder eller  å grave i gamle synder.

XL Bygg - Partner Tre

XL-BYGG Partner Tre er lokalisert med avdelinger på Nærbø, Lindesnes og på Klepp. Selskapet ble etablert i 1995, og er i dag eid av Mestergruppen AS, som er Norges største aktør innen byggebransjen. Fra september 2017 inngikk vi i kjedeprofilen til XL-BYGG.

BLÅKLÄDER

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel.

Kay's Betongsaging

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

ECS

ECS er en totalleverandør av elektriske prosesskontrollsystemer til næringsmiddelindustri, kraftverk, vann og avløp!

Vikedal & Ueland

Murmester Vikedal & Ueland as er et murmester selskap som er etablert i 1986. Vi holder til på Nærbø i Hå kommune. 

Vi utfører oppdrag i privatboliger, næringsbygg og i offentlige anlegg.Vårt geografiske marked er i Rogaland

Jærbladet

Jærbladet er «Avisa på Jæren» - avisa som har flest 
abonnentar og lesarar i kommunane Time, Klepp og Hå.

Bolig Partner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 14 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. 

Westco Miljø

Westco Miljø – ledende i Rogaland på innsamling og gjenvinning av næringsavfall!

Secant AS

Secant AS tar gjerne oppdrag av mindre eller lengre varighet innen økonomistyring, regnskapsføring og rådgivning. Secant er et uavhengig regnskap- og rådgivningsselskap. Våre medarbeidere har bred erfaring fra regnskapsføring, strategisk økonomistyring, utarbeidelse av analyser/prognose/budsjettering, bank og finansiering, og har som mål å være økonomisjefen til små og mellomstore bedrifter med hovedsete i Rogaland.

AVE Systemer

A V E Systemer i Rogaland har Daikin varmepumper, rørleggere og elektrikere.


Vi står klar for å hjelpe med små og store prosjekt. Velkommen til en hyggelig handel!

JTR Gruppen

JTR Gruppen er den blide og serviceinnstilte mammuten. Alltid klar til å rykke ut. 24/7. Vi utfører rørinspeksjon, slamtømming, spyling av tette avløp og utbedring av alle typer feil og mangler på rørsystemet ditt. Kort sagt alt innen vedlikehold og øyeblikkelig hjelp innen vann og avløp. Med en topp moderne utstyrspark sørger vi for at du som kunde får en kostnadseffektiv og løsningsorientert behandling. I hele Rogaland.

Haaland Tynnplate

Vi er i dag en av Europas mest moderne bedrifter 
innen tynnplatebearbeiding. 
 

Tynnplater kan forvandles til nesten
hva som helst!

BOLY

Bo-ly AS er et boligbygger- og eiendomsutviklingsselskap etablert i 2018 som følge av en sammenslåing av Tveit & Hafnor og Probygg Jæren. Vi kombinerer 40 års erfaring med ungdommelig pågangsmot, og har en tydelig visjon for vår fremtid.

Nærbø Fargesenter

Nærbø Fargesenter er en familieeid håndverksbedrift som ble etablert i 1994, med fokus på oppdrag innen maling og gulvlegging.

Q10-personell

Din erfarne partner innen bemanning og rekruttering

KBL Maskinering

Maskineringsbedrift med lang
erfaring i bransjen. 

Lokalisert på Bjorhaugsletta
på Nærbø.

 

 

Hå Kylling AS

Hå Kylling AS tar utgangspunkt i Nortura sin skjære- og pakkeavdeling i Hå, og skal produsere kyllingprodukter og selge disse til Nortura og Jæder, som forblir fulle konkurrenter i sine markeder.

Hydroscand

Vi skal være markedsledende og kundens førstevalg som leverandør av slanger og ledningskomponenter. Verdiene i Hydroscand skal være med på å skape en grunnidentitet av stabile medarbeidere med en felles forståelse av hva som er riktig og akseptabel væremåte i møte med kollegaer, ledere, konkurrenter, leverandører og selvsagt kunder.

KLUBBPARTNERE

Vestec AS
Nordic Crane Vest AS
Norengros Kjosavik
Nærbø Fargesenter
Bryne Autosalg
Jæren Gulv
Rogaland Bildeler
Jæren Maskinering
Betongsaging As
Jan Reime Bil
Nærbø Bakeri & Konditori
KE Automasjon
Rogalandshus
Oltedal Golv
Holdeplassen Bar
Multi Markets
Gudmestad Maskin
Cot Maskinering
Bryne Gardin & Solskjerming
Quick Transport

 

Kontakt:

Jonas Edland  |  jonas@narboil.no  |  915 32 600