top of page

GENERALSPONSOR

Risa AS

Risa AS er en av landets største anleggsentreprenører. Vi er en kunnskapsbedrift med rundt 500 dyktige og erfarne medarbeidere og en topp moderne maskinpark. Vi tar oppdrag over hele landet.

Risa er vår Generalsponsor, både for bredde og Elite

HOVEDPARTNERE

Aarbakke+logo+RGB.png
Aarbakke AS

Pride in every move! As one of the world’s leading machining companies we take pride in delivering every product on time. We can deliver entire projects from the initial idea to engineering, purchase of materials and components, production, assembly and testing. All parts and components are verified and documented at all stages throughout the process.

SparebankenVest-rød2.jpg
Sparebanken Vest (Nærbø)

Sparebanken Vest vil bidra til at Vestlandet utvikler seg som region og fremstår som et attraktivt og godt sted å bo. Derfor investerer vi i folkene som bor her, bedriftene som driver virksomhet her og idéene og prosjektene som gir verdi til regionen og Vestlendingen. Dette er selve historien vår og grunnprinsippet i det å være en sparebank: Å dele av overskudd for å bidra til utvikling.

logo.webp
Espeland AS

Totalentreprenør med spesialkompetanse innen betong!

Vi håndterer totalentrepriser,hovedentreprise og betongarbeid som for eksempel trapper, hus- og hyttegrunner, broer og store industribygg.

Våre medarbeidere er fagarbeidere. Espeland AS lever etter Espelandstandarden. Det betyr at vi kommer når vi skal. Vi leverer kvalitet, og vi blir ferdige når vi skal.

Lars Gaute Sport, Sport 1
Sport1.png

Vårt motto er Enkelt og nært, derav stor lokal tilhørighet i regionen.Beliggenhet er sentralt plassert i Nærbøsenteret på Nærbø.

 

Vår butikk fremstår som fullsortiment, og vi har et bredt utvalg av det meste. Gjennom kjedetilhørighet i Sport 1 er butikkutvalget mest rette mot familien og selvfølgelig ivaretar vi ekspertene i det de måtte ha behov for.

Umbro_logo_(current).svg.png
UMBRO NORGE

Scan Trade AS er et av Norges største merkevarehus innen sport med over 30 års erfaring, og forvalter merkevarene Umbro, Fibra, Scott og Proline med flere. Vi er 40 ansatte, hvorav 34 er lokalisert i Vennesla - like utenfor Kristiansand og 6 distriktsselgere fordelt over resten av landet. Vi betjener rundt 500 klubber i Norge med utstyr og bekledning. Vår visjon er at vi skal være Nordens ledende leverandør innen all organisert idrett. 

GULLPARTNERE

ecsPNG.PNG
ECS Automation AS

Electric Control System

Teknologi for fremtidens automatisering

GLØD113-f1-Referanse-logo-748x1024.jpg

Hå Rugeri

Vi klekker stjerner!

Hå Rugeri ble etablert i 1995. I dag, to tiår etter, klekker vi hver tredje norske kylling. Målet vårt er enkelt og greit: Vi skal levere verdens beste kyllinger til verdens beste slaktekyllingprodusenter!

Kafé-Jærbuen_logo_web-2_edited.png
Kafé Jærbuen

Vi sørger for at selv de mest kresne ganer får en matopplevelse som gir mersmak. Alternativene er mange, og sammen med deg kan vi «skreddarsy» den perfekte menyen. Maten er laget av ingredienser av beste kvalitet med hovedvekt på god smak og eit tiltalende utseende. Vi tilbyr matservering i egne lokaler, catering samt utleie og servering ved private arrangement, selskap, kurs og konferanser. Catering.

large.png
PIZZABAKEREN NÆRBØ

Pizzabakeren er en norsk pizzarestaurantkjede med hovedkontor i Sandnes. Per januar 2018 finnes det 168 pizzabakerier fordelt på alle Norges fylker. Pizzabakeren er basert på takeaway. Smak ferske bunner, bakt med kjærlighet. Få din pizza levert rett på døren!

XL-Bygg.jpg
XL Bygg Proff

XL-BYGG er en av Norges ledende byggevarekjeder.

 

Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.

Din lokale XL-Bygg finner du på Nærbø, Klepp og i Stavanger

aardal_maskinering_logo.png
Årdal Maskinering

Årdal Maskinering ble etablert høsten 1997 av Jørn Arve Årdal, da som eneste ansatt. Vi opplevde stor vekst, og i 2003 flyttet vi til nye lokaler på over 1000 m2. Vi har spesialisert oss på produksjon etter bestilling, og har ingen egne produkter. 95 prosent av produksjonen er oljerelatert. Vi er en moderne og innovativ bedrift med høy kvalitet på produkter og god leveringsdyktighet.

SØLVPARTNERE

Coop.png
COOP Nærbø
nre-logo.png
Nærbø Rør og Elektro

En lokal rørlegger og elektro bedrift. Lang og allsidig erfaring gjør at vi kan utføre alle typer VVS og elektro installasjoner. Både innenfor privat, næring, industri og landbruk.

GannTre.png
Gann Tre

Gann Tre er et veletablert byggefirma preget av fagkunnskap og pålitelighet. Den solide fagkunnskapen blir løpende forsterket gjennom opplæring og varierte arbeidsoppgaver. Virksomheten omfatter total- og tømmerentrepriser innenfor bolig, hytte og næringsbygg. Målet vårt er å drive med god lønnsomhet gjennom fornøyde og lojale kunder. Det får vi til ved å være nøysomme, entusiastiske og målbevisste, og ikke minst fordi vi kan tre!

WogV.png
Waldeland & Varhaug

Vi gjør det enkelt for deg!

Waldeland & Varhaug er en jærbedrift som tilbyr murerjobber i hele Rogaland og Vest-Agder. Vi har ansatte med høy kompetanse som utfører oppdrag i alle størrelser for både private kunder og bedrifter

eee93a03-3bf1-4062-aabe-5831b4f17cd9-4.png
BI Stavanger


Campus Stavanger holder til i morderne lokaler med suveren utsikt over Byfjorden. Hos oss møter du engasjerte forelesere og et aktivt studentmiljø

Logo Circle K Nærbø.png
Circle K Nærbø

Bensinstasjon med rask og vennlig service. Bilvask - Dekksalg - Tilhengerutleie.

Envirent.png
Envirent

Based in Bryne and Haugesund, we deliver offshore rental equipment, innovative systems and high-quality ROV-tooling worldwide. Through us, our customers will have access to safe, reliable and efficient deliveries of hydraulic systems, topside equipment and subsea tooling.

logo.PNG
Reime & Lode

Vi er det komplette bilsenteret på Jæren. Vi selger nye biler av merkene Peugeot og Mitsubishi. I tillegg selger vi brukte biler av de fleste merker. Vi selger nye bobiler og campingvogner av merkene Kabe, Rapido, Morelo, ­Frankia, Itineo, Dreamer, Hobby og Fent. I tillegg selger vi brukte bobiler og campingvogner av de fleste merker. Reime & Lode har både mekanisk verksted og karrosseri verksted for personbiler, varebiler, bobiler og lastebiler.

Skjermbilde 2024-03-05 kl. 16.05.41.png
Ringrever

Ringrever er en innholdsprodusent med en "misjon" om å hjelpe små- og mellomstore bedrifter med å fortelle de gode historiene som øker tillit og konverter salg. 

tube.png
Tubedrill

Best på boring og honing av rundstål.

Vi er små, kjappe, fleksible – og vi gir deg det hullet du ønsker. Tubedrill er en ener på boring av rundstål, med avansert maskinpark, unik presisjon og masse stolthet

Haver-logo_980.jpg
HAVER ADVOKATFIRMA AS

Haver Advokatfirma AS tilbyr forretningsjuridiske tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner. Vi har vært i drift siden 1908, og er i dag et av Stavangers største advokatfirma med lokal forankring. Firmaet har p.t. 30 medarbeidere, hvorav 24 advokater og advokatfullmektiger. Med ni medarbeidere på Bryne er vi den største tilbyder av forretningsjuridiske tjenester på Jæren.

Jærbladet logo.png
JÆRBLADET

Lokale nyheter, sport, kultur, arbeidsliv, oppvekst og utdanning, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Sir mek sort.png
SIREVÅG MEKANISKE

Hos oss i Sirevåg Mekaniske får du hele pakken. Vi maskinerer og lager delene, sveiser og leverer det ferdige produktet. Vi utfører også service og montasje både i eget verksted og ute hos kunde. Målet er alltid å yte den beste servicen og gjøre det enkelt og kostnadsbesparende for våre kunder. 

ålgårdsauto-logo.png
ÅLGÅRDS AUTO

Vi er stolte over å være forhandler av merket som tilbyr noen av Norges mest solgte elbil-modeller i sitt sortiment. Vi holder til i sentrumsnære lokaler på Vibemyr. Kom innom vår nye og moderne butikk for utstilling av ulike modeller. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte bilen for deg!

Skjermbilde 2023-09-18 kl. 22.34.52.png
KNAPPHUS ENERGI

Landsdekkende leverandør av drivstoff, kort, tanker, utstyr og smøreoljer. Konkurransedyktige priser og medarbeidere som kjenner ditt nærmiljø.

Vår egen teknikk avdeling utfører installasjon og service på anlegg i hele Norge.

sjbetong.PNG
Sandnes & Jærbetong

Sandnes & Jærbetong er en ledende produsent og leverandør av ferdigbetong, betongpeler og veirekkverk.

 

Vi tilbyr også ReCon løblokker, prefabrikerte betongdekker (Bubbledeck og Plattendekk) samt Jerseyblokker, skiltfundamenter og en rekke spesialprodukter.

reimespa.PNG
Reime Varmepumpe & Spa

Reime varmepumper og spa, er stor aktør inn varmepumper og airconditon til nærings og privat markedet primært i rogaland sør for boknafjorden, men og til sirdal og litt nedover sørlandet. Vi er og importør av amerikanske Strong spa og Remedy spas. Samt forhandler av besm sentral støvssuger.

IKM_logo.jpg
IKM Gruppen

Vi skal være den største, mest komplette og mest konkurransedyktige tjenesteleverandøren innen den norske energisektoren.

 

IKM Gruppen sysselsetter i dag ca. 2.340 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2020 på 3,2 milliarder NOK. IKM består av to juridiske konsern, IKM Gruppen og IKM Invest AS.

jaeren_sparebank_388x100 (1).png
Jæren Sparebank

Vi er Jærens eneste lokalbank og jobber etter mottoet: Du blir større i en mindre bank. Vi tilbyr ansikt-til-ansikt kontakt med våre rådgivere på et kontor nær deg. Daglige behov fikser du enkelt i mobilbanken vår. Du får rask respons og treffer fjåge folk. Vi støtter og sponser lokalmiljøet og vi tilbyr små og mellomstore næringskunder et bredt og kompetent tilbud. Fire rådgivere vier all tid til landbruket. Jærsk business er vår business!

Neumann.jpg
Neumann Bygg Bryne

I våre varehus tilbyr vi en rekke tjenester som kan hjelpe deg å gjøre hverdagen enklere! Se mer under - og finn ditt varehus for en mer detaljert oversikt over hva ditt varehus kan hjelpe deg med. 

Sammen bygger vi profesjonelt

nyyyt.png
Nyyyt

I nyyyt jobber vi hardt for å gjøre veien til bonden kort for deg. #altstarterhosbonden👨‍🌾

BRONSEPARTNERE

cropped-BrixBrygghus_sort_hvit_stroke-2.png
BRIX BRYGGHUS

Masiv AS er et familieeid konsern med hovedvirksomhet innen entreprenør og eiendom. Fokuset er på det lokale markedet på Nord-Jæren, og konsernet baserer seg på langsiktige strategier og har grunnlag i en solid økonomisk plattform

Travelevent lofo m-fly[84].jpg
TRAVEL & EVENT

Travel & Event AS er et innovativt reise- og eventbyrå.

Vi er spesialister på å arrangere gruppereiser og arrangement.
Planlegger dere en reise, studietur, kick-off, konferanse, incentiv-reise eller bare kos - Vi hjelper deg gjerne med å planlegge din neste reise.

Vår erfaring er at de store forskjellene gjerne ligger i de små detaljene.

hurtigruta.png
Hurtigruta Carglass Bryne

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil. Vi ordner alt med Forsikringsselska

IHT_logo_NIL.png
ARKITEKTKONTORET IHT

Arkitektkontoret IHT ble etablert i 1993 og  utgjør i daget sterkt fagmiljø innen arkitektur og ingeniørkunst. Våre sivilarkitekter, arkitekter og ingeniører har en ting felles: De er mennesker. Akkurat det samme som våre kunder er. Dette fellestrekket er grunnleggende i vårt arbeid.

ognasveis.PNG
Ogna Sveis

Kvalitetsleverandør av stålkonstruksjoner. Sveising, overflatebehandling og platearbeid.

Verktøy & Industri AS

Verktøy & Industri er din lokale proffleverandør av verktøy, industrirekvisita, arbeidsklær og verneutstyr. Våre kunnskapsrike ansatte har et stort engasjement for faget, og gjør alt for at kunden ivaretas på beste måte.

prima.png
Prima Jæren

Prima Jæren AS er opptatt av Jærsk og Norsk landbruk. Gjennom de siste årene har Prima Jæren utviklet en solid kundemasse og målet er å produsere så mye Premium kjøttvarer som mulig. Prima Jæren skal være innovatøren i den regionale matsatsingen med Jæren som
Norges «Provence» Prima Kjøtt skal også være pådriveren for å maksimere inntekten til bonden i Norges matfat, basert på leveranser av topp kvalitet.

BryneKroHotell.png
Bryne Kro & Hotell

Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet. Konferanselokaler. Opplev spennende golfturnering med kolleger. Vi garanterer en god natts søvn og en herlig frokost.

lervik.JPG
Byggmester Lervik

Byggmester Lervik AS har siden starten opparbeidet seg en posisjon innenfor bygging av arkitekttegnete eneboliger og omfattende ombygginger av privathus. Det har vært de store utfordringene, vanskelige vinklene og boligdrømmene utenom vanlige som trekker mest. Selvsagt bygger vi også mer standard hus, rehabilitering, og har vært ansvarlige for driftsbygninger.

Haaland logo-01.jpg
Haaland Tynnplate

Vi er artister! Tynnplater kan forvandles til nær sagt hva som helst, og akkurat det er det vi gjør her hos Haaland tynnplate.

Vi er blant Europas mest avanserte bedrifter for bearbeiding av stål, rustfrie- og aluminiumsplater.  Vi setter vårt preg på hagemøbler, søppelcontainere og fasadeplater. Vindmøller, konsoller og finstemte elektrokomponenter. Ladestasjoner og brannslokkingsutstyr.

logo.jpg
Hå Kylling AS

Hå Kylling AS tar utgangspunkt i Nortura sin skjære- og pakkeavdeling i Hå, og skal produsere kyllingprodukter og selge disse til Nortura og Jæder, som forblir fulle konkurrenter i sine markeder.

5ffd82770ca7e4a20eff1819_nordicsteel_slogan_large-2.png
Nordic Steel

Vi jobber med stål. 
Hos oss er alt mulig.

Stål er noe av det mest anvendelige du kan bygge med. Vi løser det meste, tar bærekraftig ansvar og jobber hver dag for å være ledende i det grønne skiftet.

Skjermbilde 2023-09-19 kl. 13.28.25.png
Alfadekk

Hos Alfa Dekk får du alt av dekkservice. Vårt hovedfokus er dekk til proffmarkedet og vi har årelang erfaring og spesialkompetanse med alle typer dekk til tyngre kjøretøy. 

Vi tilbyr dekk til både større og mindre varebil, buss og lastebil, truck, anlegg og personbil.

fkra-logo.png
Felleskjøpet Agder & Rogaland

Offisielt ble Felleskjøpet stiftet 5. februar 1896. I dag som den gangen er den enkle ideen at felles innkjøp gir bedre innkjøp. Det skal gi best mulig økonomi for den enkelte bonde; både på kort og lang sikt.

skretting.jpg
R.Skretting

Din lokale slakter 

Secant_Logo_edited.png
Secant AS

Secant AS tar gjerne oppdrag av mindre eller lengre varighet innen økonomistyring, regnskapsføring og rådgivning. Secant er et uavhengig regnskap- og rådgivningsselskap. Våre medarbeidere har bred erfaring fra regnskapsføring, strategisk økonomistyring, utarbeidelse av analyser/prognose/budsjettering, bank og finansiering, og har som mål å være økonomisjefen til små og mellomstore bedrifter med hovedsete i Rogaland.

2_skousen_logo_3d_rgb-2.png
Skousen

Vi i Skousen har solgt hvitevarer i mer enn 60 år. Kunnskapen det gir oss bruker vi til å finne de helt riktige produktene til våre kunder. Hos oss kan du handle lokalt, hos kjøpmenn som er eksperter på det de selger. Du kan også handle online.

jaerradioen_100-1.png
JærRadioen

JærRadioen sender sammen med Radio Sandnes, Radio Atlantic og Radio Nordsjø direkte til alle kommuner i Sør-Rogaland, hver eneste dag, og gir deg det du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd.

lyse_3d_rgb_1000px.png
Lyse

Du som bor i Sør-Rogaland er medeier i konsernet: Lyse er eid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, deriblant Hå. Vårt overskudd går tilbake til kommunene – altså til oss som bor her. Konsernet driver virksomhet innenfor områdene energi, telekommunikasjon og elnett, og sysselsetter omkring 1200 medarbeidere.

Logo_Planum_midtstilt_farge.png
PLANUM

Planum er en eiendomsutvikler som jobber med både næring-, bolig- og eiendomsforvaltning. Ambisjonen vår er å utvikle gode ideer til verdifulle og fremtidsrettede prosjekter

EM1_SRbank.png
Sparebank 1 SR-Bank

Vi er et finanskonsern for hele Sør-Norge, med hovedkontor i Stavanger og røtter i flere lokale sparebanker i Rogaland. SpareBank 1 SR-Bank er Norges nest største norsk-eide bank, og er til stede i lokalmiljøene der vi møter folk og bedrifter.

EM1_Jaer.png
Eiendomsmegler 1

Jærmegleren.

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

PATRIOTPARTNERE

cropped-cropped-masiv-logo.png
MASIV

Masiv AS er et familieeid konsern med hovedvirksomhet innen entreprenør og eiendom. Fokuset er på det lokale markedet på Nord-Jæren, og konsernet baserer seg på langsiktige strategier og har grunnlag i en solid økonomisk plattform

NOT norsk overflateteknikk_sort bakgrunn
Norsk Overflateteknikk

Det ypperste innen varig overflatebehandling.

_492833379.jpg
Q10-personell

Din erfarne partner innen bemanning og rekruttering

Jærentreprenør.jpg
Jærentreprenør

Jærentreprenør er spesialist på totalentreprise, og er dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi. Vi har siden starten opplevd en jevn vekst, og er nå en av de viktigste entreprenørene i Rogaland. Å bygge stein på stein har gitt oss styrke. Med jærsk fornuft, tålmodighet og iherdig innsats har Jærentreprenør vokst til en betydelig entreprenør i hele Jærregionen.

osterhussorthvit.jpg
Øster Hus

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og står bak mange vellykkede byggeprosjekter. Firmaet har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt. Dette gjør vi fortsatt, men virksomheten dreier seg nå i stor grad om prosjektutvikling i form av eneboliger, rekkehus og leiligheter i Stavanger/Sandnes-regionen og Jæren for øvrig.

images.png
Aarsland møbelfabrikk

Kvalitetsmøbler fra Jæren til hele landet

Møbelproduksjon fra Vigrestad gjennom fire generasjoner

crane-norway-1.png
Crane Norway Vest AS

Crane Norway Group er med sitt store utvalg av maskiner landsdekkende gjennom sine Crane Norway selskaper og har avdelingskontorer etablert i alle deler av Norge.

Selskapet utfører løfte- og transportoppdrag innen alle bransjer og størrelsesorden og drar nytte av 40 års erfaring med arbeid på landbaserte petroleumsanlegg og bruk av mobilkraner offshore.

Vi har erfarne fagfolk og utstyr tilgjengelig hele døgnet 

rumag-logo1.png
Rumag Skilt & Reklame

Vestlandets største leverandør av skilt og reklame. Se mer. Synlighet og identitet. Erfaring siden 1970. Konkurransedyktige priser. Alt innen skilt og dekor. Komplette skiltløsninger. Tjenester: Skilt, Dekor, Bildekor, Sikkerhetsskilting, Informasjonsskilting, Sikkerhetsskilt offshore.

REMA-1000-logo-2-linjer_Farge1-600x376.p
Rema 1000 Nærbø

Daglivare handel- lavpris

 

REMA 1000 er lavpriskjeden hvor sluttsummen på kassalappen teller. En av nordmenns mest kjente merkevarer, og hver dag jobber butikkmedarbeidere og Kjøpmenn for å gi deg varer av høy kvalitet til lavest mulig pris.

stillkom_print.png
Stillkom

En solid UE for stillasentreprenører med avdelinger i hele Norge. Har også mulighet for utleie av stillasmontører. Stavanger, Kristiansand, Oslo og Hamar. Vi i StillKom AS har spesialisert oss på å knytte til oss de beste, samt utdanne egne stillasmontører. Med eget treningssenter og intern kursing på våre ansatte, kan vi kvalitetssikre at våre leveranser holder høy kvalitet og effektivitet.

Skjermbilde 2023-09-19 kl. 14.03.42.png
AMFI Nærbø

Hos AMFI Nærbø og Torgsenteret finner du nesten 30 butikker og andre virksomheter fordelt på to bygninger med et areal på til sammen 19 000 kvadratmeter.

Skjermbilde 2023-09-07 kl. 14.18.26.png
Bryne Bil AS

Bilsenteret Bryne Bil gjør bilholdet enkelt for deg. Vi tar service og kontroll på alle bilmerker og modeller, også de som er helt nye.

 

Ønsker du å kjøpe eller selge bruktbil, hjelper vi deg med å få en god handel. Og skulle du ha vært uheldig, har vi karosseriverksted og lakkering. 

sibygg.PNG
SI Bygg

SI BYGG AS er en tradisjonsrik byggmesterbedrift, etablert i januar 1980 av Ståle Skretting og Ole Kristian Ingebrethsen.

Skal du bygge hus, endre på et eksisterende bygg eller har du et tomteområde du ønsker å selge?

Da har du kommet til rett sted. Vi kommer gjerne på befaring!

 Holder til i nabobygda, Varhaug.

westco.png
Westco Miljø

Westco Miljø er et lokalt selskap som er ledende på bærekraftige avfallsløsninger i Rogaland.

Vi driver med innsamling, sortering og bearbeiding av avfall til gjenvinning. Våre kunder er næringslivet i regionen, på land og offshore og du kan bestille container hjem privat. Selskapet er ISO sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

kay.PNG
Kay's Betongsaging

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

3508.jpg
Kverneland Bil

Bilforhandler for Ford, Volvo og Mazda med stort utvalg av personbiler og varebiler. Autoriserte serviceverksteder for disse 3 bilmerkene samt egen skadeavdeling inkludert lakkeringsverksted for alle bilmerker. Fikser alle typer skader, små og store, småskader til en rimelig pris, rutereparasjon og ruteskift. En komplett bilforhandler for Jæren på Bryne!

images-2.png
EFAB AS

Smart bruk av teknologi

Lederstøtte og veivalg ved implementering av teknologi

logo.jpg
KBL Maskinering

Maskineringsbedrift med lang
erfaring i bransjen. 

Lokalisert på Bjorhaugsletta
på Nærbø.

 

 

Hydroscand logo 1000 px (1).png
Hydroscand

Vi skal være markedsledende og kundens førstevalg som leverandør av slanger og ledningskomponenter. Verdiene i Hydroscand skal være med på å skape en grunnidentitet av stabile medarbeidere med en felles forståelse av hva som er riktig og akseptabel væremåte i møte med kollegaer, ledere, konkurrenter, leverandører og selvsagt kunder.

292513397_379644290819779_6491489095687177165_n.jpg
Liv Klær og Gaver

 Vi tilbyr det meste innen damemote samt tilbehør som smykker, belter og vesker. Vi har også en avdeling med undertøy. I Gave- og interiøravdelingen har vi et bredt og variert utvalg innen bestikk, serviser, kunstglass, tekstiler, lamper med mer. Butikken er uten kjedetilknytting, noe som gjør den annerledes og spennende.

respond_rgb web.png
Gosh Respond

Gosh Respond driver med alt av firmagaver, profileringstøy, treningstøy og profilprodukter/merch. Vi er en del av den landsomfattende Gosh-kjeden, og har i dag stort fokus på vår ISO-sertifisering og vårt arbeid innen produktsikkerhet. Din logo = din merkevare = vår lidenskap! I Vi er din profilrådgiver innenfor merkevarebygging ved å bruke din logo/ditt design på produkter som virkelig blir brukt av mottakeren! Vi har stort showrom på Forus, og vi er raske til å hoppe i bilen dersom noen ønsker besøk av oss.

Gudmestad maksin.png
Gudmestad Maskin

Gudmestad Maskin er en lokal maskinentreprenør med hovedfokus på tørrgjødselhåndtering og transport.

 

Vi holder til i Hå Kommune på Jæren og vårt hovedarbeidsområde er Jæren og omegn.
Vi tilbyr nå også gjødselformiding for tørrgjødsel samt salg av kvalitetsbark.

quick-transport-logo.png.webp
Quick Transport

Quick Transport AS er totalleverandør av transport og budtjenester

Norengros-Kjosavik-AS-logo-orange-bakgrunn.jpg
NorEngros Kjosavik

Norengros Kjosavik er et lokalt eid selskap med hovedkontor og lager på Forus. Våre mange medarbeidere står til tjeneste for våre kunder med sin entusiasme, erfaring og kunnskap. Vi er - og skal være - en kompetansebedrift. 

Norsk-hvit.png
Norsk Folkehjelp Hå

Førstehjelp og redningstjeneste

Som frivillig innen førstehjelp og redningstjeneste er du en viktig del av beredskapen i ditt lokalsamfunn. Hos oss får du den opplæringen du trenger gratis.

Sanitetsungdom

Sanitetsungdomsgruppene er et tilbud for ungdom mellom 13 og 18 år.

logo-2.png
Stilbo møbler
Skjermbilde 2023-09-19 kl. 21.13.46.png
Rescue Pal

RescuePal er grunnlagt, og består av kvalifisert helsepersonell som har formell og praktisk kompetanse innen førstehjelp, beredskap og helse.

 • Vi leverer tjenester til privatpersoner, lag/organisasjoner, bedrifter og profesjonelle aktører.

 • For oss er det viktig at tjenesten leveres på rett nivå etter kundens behov.

 • Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr tjenester av høy kvalitet.

Skjermbilde 2022-08-27 kl. 14.18.png
TKS Heis

TKS Heis er en totalleverandør av løfteinnretninger. Vi er en tradisjonsrik produksjonsbedrift med lang erfaring i bransjen. Vi har et bredt produktsortiment av løfteinnretning til alle typer bygg. Høyt på agendaen vår står teknologiutvikling, energieffektivisering og bærekraftige løsninger.

Vår visjon: Vi løfter folk!

vikedal.PNG
Vikedal & Ueland AS

Tjenester

 • Lecamuring

 • Puss på leca og betong

 • Våtromsarbeider

 • Forblending med tegl/murstein

 • Skiferarbeid

 • Fliselegging

 • Montering ovner/innsats

 • Muring av pipe

 • Støp av gulv

 • Rehabilitering av pipe

Vi tilbyr våre tjenester både til privat og næring.

2560px-Telia_Scandinavia_Logo.svg.png
Telia

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester - og det skal vi fortsette å være. 

Ekstralift.jpg
Ekstralift

Ekstralift har en maskinpark som er under stadig vekst, og består per i dag av rundt 80 maskiner av mange forskjellige typer.

Skjermbilde 2023-09-19 kl. 22.04.58.png
Ålgårds Bygg eiendom

Gjennom mer enn 40 års erfaring som eiendom- og prosjektutviklere på ledernivå har Ålgård Bygg Eiendom ervervet seg en unik kompetanse og teft for å sirkle inn de gode prosjektene i vår region.

 

Elektrofag Jæren

Mange års erfaring, kontinuerlig opplæring og interesse for faget er basis for vårt arbeid.

Elektriker, elektrotjenester og smarthus – Hå på Jæren

Elektrikerne er opptatt av fornuftige og økonomiske løsninger for sine kunder – og prioriterer service og punktlighet! Vi gjør alltid vårt beste og skal være ærlige, arbeidsomme og inngi tillit i enhver sammenheng.

 

onsketransporten_logo.png
Ønsketransporten

Ønsketransporten er en ideell organisasjon som har som formål å bidra til økt livskvalitet og livsglede til mennesker med livsbegrensning som følge av sykdom eller skade, ved oppfyllelse av ønske om spesifikk opplevelse eller deltakelse i meningsfulle sammenhenger med medisinsk- og etisk forsvarlig transport og følge. 

Galaasen.jpg
Galaasen Kiropraktikk &
Idrettsskader

Evidensbasert behandling for dine muskel- og skjelettplager

 

Håland.jpg
Håland Kjøtt

Me trur på å skaba måltidsglede

Dæ hannle åm stållthed, traddisjona å goe råvare. Sjå Håland dyrke me dette mæ å proddusera å sarvera dæ besta Jæren he å teby. Velkåmmen te vårt Hålandsunivers!

 

Halvorsen.jpg
Fargerike Halvorsen

 Vi i Fargerike har solid kompetanse på gulv, farger og interiør. Les mer! Våre fagfolk kommer gjerne med tips og råd til hva som passer ditt hjem. Rask levering. Hjemlevering el Hent selv.

staaende.png
Lie Blikk

Kompetansen vi har gir kvalitet i alle ledd, enten det gjelder blikkenslagerarbeid, produksjon av tynnplateprodukter, tak, fasader, trapper, rekkverk, glass eller viktige detaljer som beslag og takrenner.

 

rogaland-import-service-as-logo-1664611977.jpg
Rogaland Import Service

Vi er en pålitelig leverandør av sveise- og skjæreutstyr til mekanisk industri, olje & gass, landbruk og private.

Våre dyktige ansatte hjelper deg med kvalitetsmaskiner og utstyr etter dine krav og spesifikasjoner.

 

Jærbussene.jpg
Jærbussene

Januar 2021 ble Jærbussene et rent bussfirma etter tidligere å ha drevet med drosje. Vi har en liten buss for 20 personer og 5 store busser som kan frakter 50-58 personer hver. Sjekk bussparken vår.

images-5.png
Prosjektil

Folk som elsker planlegging og planer som virker

Fjøssystemer.jpg
Fjøssystemer

Fjøssystermer ønsker å være bonden og dyrenes første valg. Vi leverer innredninger, foringsanlegg, ventilasjon,melkeroboter til landbruket

betongsag.PNG
Betongsaging As
962615.jpg
Jan Reime Bil
nbakeri.jpg
Nærbø Bakeri & Konditori
KE_Automasjon-960x320.png
KE Automasjon
rogalandshus.PNG
Rogalandshus
oltedal golv.png
Oltedal Golv
logo.PNG
Cot Maskinering
bryne gardin.PNG
Bryne Gardin & Solskjerming
logo_q.png
Quick Transport
holdeplassen.png
Holdeplassen Bar
multisplit3_2.png
Multi Markets
logo.png
Gudmestad Maskin

Klubb, støtte & profileringspartnere

bryne gardin.PNG
Bryne Gardin & Solskjerming
nbakeri.jpg
Nærbø Bakeri & Konditori
jtr-gruppen-logo-uten-bgr_web_margin_tb-300x166.png
JTR Gruppen
Logo_KE_automasjon_siden1983_rgb_web-1.png
KE Automasjon
Jæren-Gulv-logo-292x86.jpg
Jæren Gulv
meca-logo-bruk.png
MECA T.Høyland bilverksted
275301522_387958199998716_4018564521030007007_n.png
Optikk & Syn
Rogalandshus_logo.png
Rogalandshus
292145198_549468686676904_974916523750956140_n.png
Snadder Gatekjøkken
309029583_582239793697249_4695812488567770435_n.jpg
Team Refsnes
varhaugpulsen-logo.png
Varhaugspulsen
287308733_435411541924645_6978041389219089458_n.jpg
Senze Frisør
meca-logo-bruk.png
MECA Reime Bil
322490157_1076210493778826_2914607685298566020_n.jpg
Roj Frisør
301582206_484642673667308_3302029199931421489_n.jpg
Salte lakkering
Nærbø Kyrkje
Moller-Bil.png
Møller Bil
monterlogo.png
Monter Nærbø
bottom of page